New owner - are these normal?? - Land Rover Discovery Sport Forum
User Tag List

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 Old 06-17-2019, 04:54 AM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Jun 2019
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
(Thread Starter)
Thumbs up New owner - are these normal??

Hi guys, bought a 2015 Disco Sport SE with xenon and roof upgrades. Like the car but have a few questions for experienced members!


- It makes a whining noise from the engine bay after being turned off. This has happened for as long as 10 minutes? Usually less.

- The auto stop/start has never activated, not that I really want it to, but it's odd that it never has in 2 weeks of driving...?

- Under soft acceleration at about 1800 RPM there is a really rough acoustic noise sometimes. Never happens at harder acceleration only when gently accelerating from a steady speed. Maybe it's just normal before the turbo kicks in but it's a really different sound to normal.

- Bluetooth drops out occasionally when on calls.


Thanks for any thoughts
adhunt99 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Land Rover Discovery Sport Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome